Maharani Beijing Te Zhi Bai Feng Wan

Thursday, 23 May 2013

Kelebihan Memakai Premium Beautiful

Setelah berkahwin kaum wanita akan menghadapi situasi mengandung, bersalin dan berpantang. Berpantang adalah saat pahit dan manis bagi kaum wanita yang bergelar ibu. Kepentingan berpantang bagi wanita adalah kerana bagi mengekalkan bentuk badan yang asal samaada dari segi dalaman mahupun luaran. Berpantang juga boleh menjadikan badan semakin sihat dan cergas.
Foto from google

Salah satu amalan berpantang ialah berbengkung. Pada zaman moden terdapat pelbagai jenis bengkung yang harus di pakai ketika berpantang. Antara bengkung yang paling berkesan dan cepat di pakai ialah bengkung Waist Nipper salah satu set yang terdapat pada corset Premium Beautiful. Premium Beautiful membantu mempercepatkan proses pengecutan rahim dan dalam masa yang sama dapat mengempiskan perut yang menggelebeh.

Waist Nipper


Projek RAYA.......Premium Beautiful

Hai.. u ollsss.....Assalamualaikum...
Sementara orang lain tengah sibuk packing barang untuk berpindah, nina masih lg sempat untuk melayan blog ni....nak charge tenaga la orang kata kan...Mesti ramai di kalangan kawan-kawan nina kat luar sane tu yang masih tercari-cari peluang perniagaan yang ingin d ceburi...tetapi xtau camane nak mulakan dan x tau apa jnis produk yang nak di jualkan...betul tak...

Tambah pulak sekarang ni dah sampai hujung bulan 5....waahhhh...cepat benor masa berlalu kan..tup..tup...dah nak raye la pulak.....Puasa pun belum tapi alahai....SALE raya dah membuak-buak kat shopping Compleks...segala bagai 50%..kalau xde duit macamane nak shopping? Bunyi nak RAYA pun dah stress kan..betul tak....Jom kawan-kawan kita sama-sama buat EXTRA income sekurang-kurangnya RM3000-RM5000 dalam tangan untuk cover RAYA saja......syokk tak? Jangan tunggu esok nak raya baru nak usahakan....Mulakan sekarang kerana segalanya terletak pada tangan anda....
Call/SMS me for detail : 017-2888342

Wednesday, 22 May 2013

Bertemu kEMBALI...

Assalamualaikum dan salam sejahtera teman-teman nina semua...
berkurun sudah blog ini bersawang.terasa lamanye tak update blog ni. Bagaikan dalam hidup ni langsung xde aktiviti hariankan....Bukan gitu sebenarnye sebulan ni nina agak sibuk sgt sebab nak berpindah ofis baru..Tak lama lagi Kementerian Komunikasi Multimedia akan berpindah ke Putrajaya. Alhamdulillah penat lelah yang di pikul selama ni berakhir sudah.




Dalam Stor...Fail2 yang Akan Dilupuskan Sebelum Berpindah