Maharani Beijing Te Zhi Bai Feng Wan

Premium Beautiful

"Rahsia KECANTIKAN & KEYAKINAN DIRI??"
Pastinya
PREMIUM BEAUTIFUL CORSET!







1 set mengandungi 3 bahagian







LONG GIRDLE





                                                                        LONG BRA









WAIST NIPPER


Apa itu PREMIUM BEAUTIFUL?

Premium Beautiful ialah korset no. 1 di Malaysia yang telah banyak membantu wanita di Malaysia menyelesaikan masalah serta mengembalikan semula kecantikan, keyakinan dan kesihatan mereka pada tahap yang paling optimum.
It is not just a normal corset, but: Fokus 70% untuk kesihatan dalaman dan luaran. 30% untuk pembentukan badan, dan confirm 100% keyakinan kepada wanita.

 

































Help to improve blood circulation and to maximise kadar metabolisma dalam badan.
Yang paling best, It comes with a LifeTime Waranty. Means, any damage, just send for repair and it is FOC
It is a SUPERBRANDS product awarded by Majlis Superbrand Malaysia. Maknanya 







Premium Beautiful sangat berkualiti tinggi dan terlaris di pasaran. It contains Far Infra Red Rays (FIR). Recommended by ACA (American Chiropratic Association) Pengiktirafan daripada Pakar Sakit Belakang daripada USA, Kubex dan Kanada.







*Gelombang Far Infrared berpunca dari bioceramik yang ditenum sulam disetiap urat benang Premium Beautiful.

*Haba gelombang far infrared meransang kapilari dan melancarkan peredaran darah danmemulakan proses pembuangan toksin.

*Far infrared kemudian merangsang pembakaran lemak dan menjana kesihatan tubuh.

*Fabrik Akwatek dan Aquadyne yg selalunya di gunakan untuk baju angkasawan dan juga Skuba Diver. Fabrik yang boleh menstabilkan suhu badan. Kalau suhu persekitaran panas, PB mampu menyejukan badan. Kalau suhu persekitaran sejuk, PB mampu memanaskan badan si pemakai. Hebat kan!

*Menyah-bau badan si pemakai,tak perlu lagi lah kita mandi dengan air limau purut semata-mata nak menghilangkan bau badan.







Apa yang ada pada PREMIUM BEAUTIFUL?

1. SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PAYU DARA menjadikan asset kita lebih menarik, utk siapa, kalau bukan utk suami tercinta.





2. SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGANG melangsing dan membentuk kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping Terutama Pada Golongan Ibu Ibu Yang Pernah Mengandung dan Bersalin.







3. SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGUL mengempiskan perut yang buncit dan membentuk kontur pinggul agar lebih menarik dan montok.












APA Keistimewaan PREMIUM BEAUTIFUL?

-Memulihkan sistem pernafasan
-Mengelakkan pertumbuhan bakteria
-Mengeluarkan peluh asid
-Mengalakkan tumbesaran lebih teratur
-Mengekalkan kesegaran badan
-Mengurangkan kandungan asid dalam darah
-Menghilangkan kesakitan pada tubuh badan @tempat yang sakit
-Tidur lebih selesa dan nyenyak
-Menghilangkan bau badan
-Menghilangkan kulat dan fungus membersihkan udara dalam badan mengekalkan kepanasan suhu badan
-Menghalang pembiakan sel kanser dalam badan membetulkan sistem urat saraf dalam badan secara automatik







Kehebatan produk ini memang tidak terbanding, malah bengkungnya boleh dikatakan 1001 macam kegunaan. Antaranya ialah :- 


*Kalau anak-anak kecil mengalami kembung perut, boleh balutkan perutnya. 

*Bagi kanak-kanak yang demam panas, bengkung dapat membantu mengeluarkan haba yang panas dengan cara membalut badan kanak-kanak tersebut.

*Biasanya bayi yang baru lahir terkena “jaundis” (kuning), balutkan badannya dengan bengkung untuk mempercepatkan pemulihannya.

*kalau anda sakit lutut (gaut), bolehlah membalut lutut anda dengan menggunakan bengkung.

*Kaum Adam pun boleh pakai bengkung, kalau sakit pinggang.





BERMINAT?

Hubungi Saya untuk keterangan lanjut & PROMOSI terkini
NINA
017-288 8342