Maharani Beijing Te Zhi Bai Feng Wan

Thursday, 25 July 2013

senyum pagi...16 Ramadhan

Assalamualaikum dan selamat pagi u ollsss.....camane puasa 16 Ramadhan? Masih maintain lagi ke? Semoga kita semua dapat menunaikan puasa sehingga penghujung Ramadhan..InsyaAllah



Alhamdulillah setakat hari ini nina dan husband masih lagi genap berpuasa dan bersahur seperti biasa. Setakat ini belum lagi la ada kes tak sempat nak bangun sahur. Walaupun terbangun jam 5.30 pagi tapi masih sempat untuk goreng nasi pagi tadi...huhuhu...Kadang-kadang tu ada jugak tersedar dari tidur jam beberapa minit nak imsak. Masa tu memang tak sempat nak buat apa dah nina terus je capai secawan Mineral Coffee semestinya penyelamat sebagai pengganti nasi. Tapi 1 hari tu memang tak terasa lapar. 


Tau kenapa Mineral Coffee mampu meggantikan nasi? sebab kandungan yang terdapat dalam Mineral Coffee memang banyak khasiat. Bila masuk ofis pun sampai lah petang nina tetap rasa bertenaga dan tak rasa lapar. Padahal pagi tu tak sempat pun nak makan nasi. Kepada sesiapa yang memang teringin nak turunkan berat badan, minuman ni memang sangat bagus. Salah satu ramuan Mineral Coffee ini ialah terdapat campuran Garam Buluh yang bersifat alkali, so ia akan meneutralkan badan yang berasid, yang banyak toksin. Hakikatnya badan kita terlampau banyak bahan asid dan inilah penyebab penyakit yang ada dalam badan kita. So, siapa yang rasa pening kepala kalau minum nescafe or coffee biasa, perut kembung lepas minum kopi...apa kata cuba pulak Mineral Coffee, dengan ada khasiat garam buluh ini, InsyaAllah dapat membantu.



Haaaa...lupa nina nak bagitau..ada testimoni baru daripada kawan sepejabat nina dia ni jarang sangat minum coffee, so dia mengadu bila jam 10 pagi je rasa letih dan mengantuk. Lapar pulak tu..Pastu nina syorkan 1 sachet kat dia untuk cuba coffee ni dan korang tau apa respon dia?



"
  • Papa Farish

    salam mmg btul la kopi ni buat kito rasa x lapa hehehe
    ngantuk pn x dok
    klu dok asyik menguap jah
    tp palo raso pening pas minum
  • Nur Husnina Nina

    owhhh..ye ke alhamdulillah respon yg positif. mgkin sbb abg man jrg minum coffee mcm nina jgak xsk minum coffee tp sbb coffe mineral ni baik utk kesihatan nina try jgak.first minum memg kpala bdenyut. tp insyaallah kalau dh biasa ok je. nina dh tnye ikram dia memg kaki coffee tp xde sakit kpala mgkin dia dh sebati dgn coffee.."



Haaa.....masa husband on d way nak balik umah, terus nina call suruh dia singgah ambik lagi stok Mineral Coffee sebab ramai pulak tak puas minum 1 sachet nak rasa lagi...so....masa tu jam 7.40 malam waktu orang tengah berbuka puasa husband berkejar la pegi stokis semata-mata pelanggan. Haaa beruntung dapat suami cam ni kannnnn... Sanggup makan sebijik kurma je atas motor terus ke stokis lambat makan nasi pun tak pe janji pelanggan kami puas hati....Terima Kasih sayang sebab membantu..




Nur Husnina Nina
017-2888342