Maharani Beijing Te Zhi Bai Feng Wan

Monday, 15 April 2013

YOU Need Extra Money?

DREAMING OF BEING ONE OF SUCCESSFUL AGENT
like us at GLAMpreneurs and our beloved GLAM founder HANIS HAIZI?
YOU Need Extra Money?
YOU Need Extra Money?
AND you
Need EXTRA MONEY BUT don’t have KNOWLEDGE doing business and lack ofCONFIDENT?
i will show you how and guide you to be successful like us at GLAMpreneur!before that let’s me explain what can you get when you do the business.
Extra Income

Dengan business GLAMpreneurs anda mampu menjana pendapatan bermula dari 4-6 angka sebulan. Kami ada akademi sendiri untuk melatih & memberi tunjuk ajar secara percuma.


Car Fund




Anda boleh memiliki kereta idaman anda tanpa membayar mengguna kan duit poket anda. Sekali anda dah qualified tabung kereta sampai bila-bila anda akan menikmatinya. Bukan satu malah berapa sahaja kereta yang anda ingin kan.
Free 5 start Trip 3 kali setahun

Setahun ada 3 kali trip perlancongan bukan sahaja dalam asia tapi ke benua eropah dan mekah juga. Semua di beri percuma termasuk tikeT pergi+balik, Tempat tinggal, makananan & tour guide. Hanya duit shopping sahaja yang perlu anda bawa.
June 2011
March 2012
April 2012
zalinasyaslam@yahoo.com

Like my direct mentor Kak Hani Asmahani melalui bussiness ni lah dia kenal erti melancong......
And nina bakal follow all glampreneurs ke Shanghai September nanti!! Tak dapat nak bayangkan betapa terujanya!!!Kawan-kawan masih sempat follow nina & glampreneurs lain sebelum akhir bulan ni. What to do? Sign up as member sama-sama macam nina!
How to be GLAMpreneurs?
MAKE AN APPOINTMENT REGISTRATION FEE ONLY RM50..!! AND I WILL HELP AND GUIDE YOU..!!
Nina
017-2888342
zalinasyaslam@yahoo.com

Friday, 12 April 2013

GLAM....Green Leader Academi Malaysia

Assalamualaikum.....Hai Kawan-Kawan Semua......
Malam ni nina ada kelas tau...Sesape nak ikut jom kita p sama-sama.....Lagi ramai lagi best....

GLAMS merupakan pusat ilmu bagi kami sebagai usahawan yang berjaya..di sini lah kami mengaut segala ilmu serta aura mentor dan idola kami HanisHaizi..Banyak aktiviti yang Glams anjurkan..Seronok bila bersama kumpulan yang besar..Auranya lain macam..semangatnya pon lain..berkobar-kobar..Walaupun kami jauh..jarak bukan penghalang untuk berjaya..tabik dengan pengorbanan cdm fazi..duduk jauh di Bandar Penawar, tetapi setiap kali ada kelas Glams beliau pasti muncul..

GLAMS telah banyak melahirkan ramai cdm-cdm dikalangan usahawan yang muda dan berbakat..sungguh hebat mereka semua.termasuk cdm kesayanganku cdm fazi..tahniah cdm fazi atas kejayaan beliau..kami bangga Green Leaders Akademi Malaysia..Kumpulan yang semakin besar dan semakin maju kedepan..kumpulan yang mejoritinya adalah muda-muda dan berjiwa besar..tahniah kepada cdm HanisHaizi dan cdm Raz..i love u all..i love glams..

Lets join our team..Green Leaders Group..denganmu..

Sahabat..



GLAM in London 



GLAM in Paris
.
.
.

.
.

.
.
Coming Soon GLAM iN Shanghai....
Jom ramai-ramai kita menghabiskan duit di sana di sana.........

 Nina
zalinasyaslam@yahoo.com
017-288 8342

FREE Demo/Trial/Consultancy



Thursday, 11 April 2013

BERMULA nya disini

    Segalanya Bermula bila nina terbaca post seorang kawan mengenai satu peluang menambah pendapatan terus nina rasa terpanggil nak tahu..

 Perasaan ingin tahu sebenarnye kerana terdetik di hati inginkan income yang boleh merealisasikan impian ni yang dah lama terbuku.





 Kalau nak ikutkan sebenarnye banyak sangat impian yang nak di capai tapi tak termampu. Kenapa tak mampu sebab nina ni kerja makan gaji dengan Goverment je..



 So bila nina di dedahkan dengan satu perniagaan ini yang sememangnye satu produk yang menjadi rebutan para wanita, terus nina tak fikir panjang. Pendek kata keputusan yang nina pilih ini memang nina rasa tak pernah menyesal malah rasa enjoyyyy....


Satu rahsia nina sebelum menceburkan diri dalam dunia ini untuk tingkatkan keyakinan dalam diri kerana nina berpegang pada satu prinsip iaitu falsafah Professor dr HAMKA..
"Peluang Yang Besar itu Datang Secara Tiba-Tiba, Datang Tidak Menentu Masa, Datang Disaat Kita Kesempitan atau Kesusahan.
Nilailah Peluang Itu Dengan Secara Bijaksana. Rebutlah Peluang Yang Besar Itu, Kerana Peluang Yang Besar Itu Boleh Berlalu Dengan Tiba-Tiba. Jangan Jadikan Seribu Alasan Untuk Tidak Merebut Peluang Yang Besar Itu"...Professor Dr HAMKA 

hati bertambah kuat bila.....

"Kita kini berdepan dengan realiti dan cabaran baru. Janganlah biarkan hanya kaum tertentu sahaja menguasai bidang perniagaan dan keusahawanan. Ingatlah, margin perolehan yang tinggi bukan dengan makan gaji".

So...anda semua macamane? Tepuk dada tanyalah minda. Cuma satu pesanan dari nina (bukan Prof dr Hamka tau), apa pun keputusan yang kita buat,apa pun yang kita fikirkan yang penting ialah BERMULA.. dan USAHA
 INSYAALLAH kita pun boleh berjaya.
  

Percaya lah Allah tak akan merubah nasib seseorang tu kalau dia sendiri tak mahu berubah. Tanpa usaha & keberanian mimpi tak kan menjadi nyata!

PREMIUM BEAUTIFUL kesan kepada si pemakai


Salam semua,

Kali ni nina nak cerita mengenai kesan kepada si pemakai premium beautiful ni. Even ramai yang mungkin dah tahu apa itu PREMIUM BEAUTIFUL CORSET tapi masih ramai yang tak tahu kebaikan dan kesannya terhadap pemakaiannya kan. Ok kalau sesiapa yang belum tahu apa itu PREMIUM BEAUTIFUL anda boleh baca disini.


Kesan-kesan pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL dari segi kesihatan dan juga dari segi pembentukan badan. Perlu di ingatkan premium beautiful di hasil kan lebih kepada untuk kesihatan di mana 70% untuk KESIHATAN dan 30% untuk KECANTIKAN. Once kita pakai premium beautiful ni perkara pertama yang akan di rawat adalah masalah kesihatan kita. mana-mana bahagian yang bermasalah akan di fokus terlebih dahulu.

Kesan Dari Segi Kesihatan
 1. Menghilangkan sakit kepala
 2. Menghilangkan sakit tulang belakang
 3. Menghilangkan senggugut                                    
 4. Menghilangkan selulit pada kaki
 5. Menghilangkan kesan pecah (stretch mark)
     pada kulit perut dari kesan mengandung dan
     kulit jadi lebih halus
 6. Menghilangkan sakit tumit dan sendi-sendi kaki
     pada waktu bangun tidur
    (terutama bagi yang berbadan besar)
 7. Melancarkan perjalanan haid
 8. Menghilangkan penyakit asma
 9. Menghilangkan gastrik
 10. Jarang mengalami demam

Kesan Dari Segi Pembentukan Badan 

 1. Menaikkan punggung dan menegangkan payudara
 2. Menurunkan berat badan
 3. Berkeyakinan dan berketrampilan

Seperti yang anda tahu Sinar Infra Merah Jarak Jauh (F.I.R) Yang Terdapat Pada Pakaian Premium Beautiful mempunyai kebaikan yang boleh:-

 1. Menggalakkan tumbesaran lebih teratur
 2. Mengekalkan kesegaran badan
 3. Mengurangkan kandungan asid dalam darah
 4. Menghilangkan kesakitan pada tubuh badan atau tempat yang sakit
 5. Tidur dengan lebih nyenyak
 6. Menghilangkan bau badan
 7. Memperbetulkan perjalanan darah dalam tubuh
 8. Meningkatkan kadar metabolisma
 9. Memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan
 10. Mengelakkan pertumbuhan bakteria
 11. Mengeluarkan peluh asid
 12. Membantu menghilangkan kulat dan fungus
 13. Membantu membersihkan udara dalam badan
 14. Mengekalkan kepanasan suhu badan
15. Membetulkan sistem urat saraf dalam badan secara automatik
16. Membantu menghalang pembiakan sel kanser dalam badan


Material yang di gunakan untuk membuat premium beautiful  adalah dari material yang di panggil Akwatek dan Akwadine. Material ini yang biasa nya diguna kan untuk membuat pakaian angkasawan dan juga baju scuba. Antara keunikan material ini adalah:-

 1. Penyejukan semulajadi dalam cuaca panas
 2. Memanaskan badan dengan selesa semasa cuaca sejuk
 3. Kuasa penyerapan toksid keluar dari tubuh badan
 4. Pencetus penyerapan yang baik dan mengalih kelembapan (air, bau, wap)
 5. Berubah mengikut keadaan iklim dan cuaca



 Kesan-Kesan Awal Pemakaian Premium Beautiful

 1. Sakit kepala - bagi orang yang kerap sakit kepala dan migrain
 2. Sakit tulang belakang - bagi orang yang selalu mengalami sakit belakang ~ tindakan awal menyelaraskan tulang belakang
 3. Terkentut dan sendawa - bagi orang yang banyak angin ~ tindakan membuang angin
 4. Badan rasa sedikit sakit - bagi orang yang selalu demam dan sakit sendi-sendi kerana semasa memakai Premium Beautiful seperti di dalam proses berurut
 5. Payudara terasa sengal-sengal - memulihkan dan bertindak untuk menegangkan dan menaikkan semula buah dada seperti zaman remaja
 6. Berat badan turun - menunjukkan berat badan si pemakai tidak sesuai dengan ketinggian
 7. Gatal-gatal pada anggota badan & tempat-tempat tertentu - terlalu banyak asid yang dikeluarkan melalui perpeluhan
 8. Badan terasa cergas dan lebih aktif - kerana tindakan resonan molekul air di dalam badan lebih aktif setelah memaki Premium Beautiful kerana tindakan FIR

Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut boleh contact 
Nina
zalinasyaslam@yahoo.com
017-288 8342

FREE Demo/Trial/Consultancy