Maharani Beijing Te Zhi Bai Feng Wan

Monday, 15 April 2013

YOU Need Extra Money?

DREAMING OF BEING ONE OF SUCCESSFUL AGENT
like us at GLAMpreneurs and our beloved GLAM founder HANIS HAIZI?
YOU Need Extra Money?
YOU Need Extra Money?
AND you
Need EXTRA MONEY BUT don’t have KNOWLEDGE doing business and lack ofCONFIDENT?
i will show you how and guide you to be successful like us at GLAMpreneur!before that let’s me explain what can you get when you do the business.
Extra Income

Dengan business GLAMpreneurs anda mampu menjana pendapatan bermula dari 4-6 angka sebulan. Kami ada akademi sendiri untuk melatih & memberi tunjuk ajar secara percuma.


Car Fund




Anda boleh memiliki kereta idaman anda tanpa membayar mengguna kan duit poket anda. Sekali anda dah qualified tabung kereta sampai bila-bila anda akan menikmatinya. Bukan satu malah berapa sahaja kereta yang anda ingin kan.
Free 5 start Trip 3 kali setahun

Setahun ada 3 kali trip perlancongan bukan sahaja dalam asia tapi ke benua eropah dan mekah juga. Semua di beri percuma termasuk tikeT pergi+balik, Tempat tinggal, makananan & tour guide. Hanya duit shopping sahaja yang perlu anda bawa.
June 2011
March 2012
April 2012
zalinasyaslam@yahoo.com

Like my direct mentor Kak Hani Asmahani melalui bussiness ni lah dia kenal erti melancong......
And nina bakal follow all glampreneurs ke Shanghai September nanti!! Tak dapat nak bayangkan betapa terujanya!!!Kawan-kawan masih sempat follow nina & glampreneurs lain sebelum akhir bulan ni. What to do? Sign up as member sama-sama macam nina!
How to be GLAMpreneurs?
MAKE AN APPOINTMENT REGISTRATION FEE ONLY RM50..!! AND I WILL HELP AND GUIDE YOU..!!
Nina
017-2888342
zalinasyaslam@yahoo.com